Elbil-verksted i Grimstad

Velkommen til Agder Bilverksted – ditt godkjente EL-bilverksted i Grimstad!

Vi er stolte av å være ditt dedikerte EL-bilverksted, spesialisert på alt som har med elektriske kjøretøy å gjøre. Med den økende populariteten til EL-biler har vi forpliktet oss til å levere førsteklasses tjenester og ekspertise for å imøtekomme alle dine EL-bilbehov.

MECA Service avd Jaren tar elbil-trenden på alvor og tilbyr avansert diagnoseutstyr for service på elbiler i samsvar med produsentens serviceskjema. Vi vil også gjerne minne deg på at hvis din elbil er dekket av nybilgaranti, vil denne fortsatt være gyldig etter service hos oss.

MECA-sertifisert elbil-verksted i Grimstad:

MECA-kjeden har tatt initiativ for å fylle et viktig gap i bransjen for elbiler. Som den første landsdekkende kjeden, har vi etablert MECA-sertifiserte elbilverksted. Dette sikrer at våre verksteder har spesialisert opplæring og kompetanse innen el- og hybridbiler. Med høy etterspørsel etter elbiler som følge av salget i 2018 og 2019, er det forventet at fremtidige reparasjoner i stor grad vil dreie seg om elbiler.

Les mer om MECA godkjent elbil-verksted her

Som et godkjent EL-bilverksted tilbyr vi en omfattende rekke tjenester:
  1. Generell service og vedlikehold: Vårt erfarne team er spesialisert på EL-biler og har kunnskapen til å utføre nødvendige rutinemessige tjenester, fra batterisjekk og oppdateringer til oljeskift og filterbytte.
  2. Batteriservice og -reparasjon: Batteriet er hjertet i en EL-bil, og vi har ekspertisen til å håndtere alt fra batterisjekk til enkle reparasjoner.
  3. Diagnostikk og feilsøking: Vårt avanserte diagnostiske utstyr gir oss muligheten til nøyaktig å identifisere og løse eventuelle problemer i din EL-bil.
  4. Ladingssystem: Vi hjelper deg med å sikre at ditt ladesystem fungerer optimalt, fra ladekabler til ladestasjoner.
  5. Oppdateringer og programvare: Vi holder oss oppdatert med den nyeste EL-bilteknologien og kan utføre programvareoppdateringer for å sikre best mulig ytelse.

Vi forstår at EL-biler representerer fremtiden, og vi er forpliktet til å være en del av denne utviklingen ved å levere førsteklasses tjenester og ekspertise. Vår lidenskap for biler og vår evne til å tilpasse oss den stadig skiftende teknologien gjør oss til det ideelle valget for dine EL-bilbehov.

Besøk Agder Bilverksted i dag eller kontakt oss i dag for å avtale time: Du bestiller time på vårt Elbil-verksted her