Velkommen til vårt bilverksted i Grimstad

Bilverksted Grimstad

Din pålitelige partner for profesjonell bilservice

Velkommen til vårt bilverksted i Grimstad – din pålitelige partner for profesjonell service og vedlikehold av kjøretøy! Vi er stolte av å være ditt lokale bilverksted, dedikert til å levere førsteklasses tjenester som møter alle dine kjøretøysbehov. Med en lidenskap for biler og et erfarent team av teknikere, er vi klare til å ta vare på alt fra enkle vedlikeholdsoppgaver til mer komplekse reparasjoner.

Tjenester vi tilbyr

Vårt bilverksted i Grimstad tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert:

  • Generell vedlikeholdsservice: Vi tar oss av alt fra oljeskift, filterbytte og dekk- og hjulservice til sjekk av viktige komponenter for å sikre optimal ytelse og pålitelighet.
  • EU-kontroll: Hos oss tilbyr vi grundig og pålitelig EU-kontroll for å sikre at din bil er i samsvar med de nødvendige standardene.
  • Reparasjoner: Vårt erfarne team håndterer alle typer reparasjoner, enten det er problemer med motor, drivverk, bremser, elektriske systemer eller andre komponenter.
  • Diagnostikk og feilsøking: Vi bruker avansert diagnostisk utstyr for å identifisere og løse problemer raskt og nøyaktig.
  • Klimaanlegg: Vårt verksted er utstyrt for å håndtere klimaanleggservice og reparasjoner for å sikre at du holder deg komfortabel hele året.
  • Bilskade/billakkering: Vårt verksted har utstyr for å utbedre små og store skader i karrosseri og lakk.
  • Bobil: Vi utfører også reparasjon og service på bobiler.

Vårt mål

Vårt mål er å gi deg en god kundeopplevelse gjennom pålitelig service, ærlig rådgivning og en dedikert tilnærming til dine behov. Vi forstår at ditt kjøretøy er en viktig del av din hverdag. Derfor jobber vi hardt for å sikre at du kan stole på oss med alt fra enkle vedlikeholdsoppgaver til større reparasjoner.

Besøk oss i dag

Besøk vårt verksted i Grimstad i dag, eller kontakt oss for å avtale din neste service eller reparasjon. Du kan enkelt bestille time på vårt bilverksted i Grimstad her eller ringe oss på Tlf: 37 04 35 11. Vi ser frem til å hjelpe deg med å holde bilen din i topp stand!

Fritt verkstedvalg

Visste du at du har rett til å velge et uavhengig verksted for service og vedlikehold på din bil, uten å miste garantien? Ifølge EU-regler har forbrukere rett til å velge et uavhengig verksted for å utføre nødvendig service på bilen sin, uten at dette påvirker garantien som er gitt av produsenten. Ved å velge vårt verksted i Grimstad, kan du nyte fordelene av fritt verkstedvalg samtidig som du får profesjonell service av høy kvalitet. Sjekk dine rettigheter her eller besøk www.autobransjen.no for mer informasjon